ГоловнаCуспільство

Бізнес та обласна влада Дніпропетровщини об'єднали зусилля: мисливці за дронами отримали понад 160 автомобілів та інше обладнання

Мобільні групи протиповітряної оборони Дніпропетровщини отримали 160 автомобілів та інше обладнання, яке було придбано завдяки фінансуванню від бізнесу та місцевого бюджету. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак у своєму Telegram-каналі.

«З бізнесом доклали до цього максимум зусиль. Передали батальйону понад 160 потужних авто. Кузови більшості з них оснастили кріпленнями для зброї. Субвенцію виділили і з бюджету області. Вона на засоби зв’язку та спеціальні світлодіодні пошукові установки»,- написав Сергій Лисак.

Голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації підкреслив, що ці заходи дуже важливі для озброєння справжніх спеців.

«За плечима чи не кожного – фронтовий досвід. Тепер воїни боронять рубежі регіону. Прикривають критично важливі об’єкти від шахедів»,- зазначив голова обласної військової адміністрації.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook