ГоловнаCуспільство

ДТЕК Дніпровські електромережі ліквідовує наслідки негоди

Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі ліквідують наслідки нової хвилі негоди, що триває на Дніпропетровщині з ночі 29 листопада. На ранок шквальний вітер залишив без світла 14,7 тисячі осель у 95 населених пунктах області. Попри складні погодні умови енергетики докладають максимум зусиль, щоб якнайшвидше відновити електропостачання в регіоні. Про це повідомляють у прес-службі ДТЕКу.

На Дніпропетровщині – знову негода. Штормовий вітер валить дерева, обриває гілки та спричиняє пошкодження електромереж. На ранок 29 листопада без електрики залишилося близько 14 750 родин у 95 населеному пункті. Переважно –  у Дніпровському, Криворізькому та Кам’янському районах області. Пошкоджено 43 повітряних лінії та знеструмлено 469 трансформаторних підстанцій. Робимо все можливе, аби усунути ці пошкодження якомога швидше.

Енергетики докладають максимум зусиль, щоб повернути світло в домівки клієнтів. Для ліквідації наслідків негоди ДТЕК Дніпровські електромережі задіяв 37 бригад  – 113 працівників та 39 одиниць техніки.

За прогнозами синоптиків, 29 листопада на території Дніпропетровщини зберігатимуться складні погодні умови, тож ймовірні нові відключення світла.

Нагадаємо, сильні пориви вітру можуть призвести до падіння дерев та обриву проводів. Будьте обережні, не нехтуйте правилами безпеки та не наближайтесь до ліній електропередачі.

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте про це у зручний для вас спосіб:

  • чат-боти Viber та Telegram
  • сайт ДТЕК Дніпровські електромережі 
  • контакт -центр 38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497
  • сторінка Facebook 

 Довідка:

ДТЕК Мережі розвиває бізнес з розподілу електроенергії та експлуатації електромереж в Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій і Одеській областях. Підприємства обслуговують 5,4 млн домогосподарств і 150 тис. підприємств.

Група ДТЕК (DTEK Group) – диверсифікований енергетичний холдинг, до складу якого входять 6 бізнесів та корпоративний університет Academy DTEK.

Підприємства Групи ДТЕК виробляють електроенергію на сонячних, вітрових та теплових електростанціях, добувають вугілля та природний газ, здійснюють трейдинг енергоресурсами на українському та зарубіжних ринках, розподіляють електроенергію та управляють інфраструктурою електромереж, постачають електроенергію споживачам та пропонують рішення з енергоефективності і розвивають мережу швидких зарядних станцій для електромобілів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook