ГоловнаCуспільство

Повернути додому найдорожчих: у Дніпрі родини зниклих безвісти та полонених зустрілися з профільним координаційним штабом

У Дніпрі представники Центрального регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими зустрілися з сім’ями оборонців. Тими, які втратили зв’язок з рідною людиною та понад усе хочуть знайти її і повернути додому. 

«Вірю в те, що сподіватися і шукати рідного живим треба до останнього. За таким принципом діємо й ми. Та без роботи, яку проводять сім’ї, ми б не впоралися», – наголосила керівниця Центрального регіонального центру Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Юлія Приймак.

Під час зустрічі вона розповіла, чим можуть допомогти родини. Які документи слід зібрати та які права вони мають. Розбирали конкретні ситуації. Обговорили питання, які вимагають комплексних рішень.

«Мій чоловік разом з побратимами в полоні вже майже 20 місяців. Вони потрапили в засідку, – розповіла учасниця зустрічі, пані Ольга. – Сьогодні отримали відповіді на всі питання. Поради, що робити і як рухатися. Всі документи оформили. Чекаємо і боремося». 

Такі самі заходи Центр проводить і в інших містах.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook