ГоловнаCуспільство

Додатково 5 нових автівок для патрулювання Дніпра: як місто взаємодіє з Дніпровським районним управлінням поліції

Завдяки виділенню субвенції з міського бюджету поліція змогла придбати ще 5 нових автівок для патрулювання.

«Цього року міська рада Дніпра виділила субвенцію в 11 мільйонів гривень у вигляді субвенції на придбання пально-мастильних матеріалів та купівлі службових автівок», — зазначив заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР Дмитро Редька. Він сьогодні чергує по місту.

Автівки Renault Duster передадуть до територіальних відділів поліції міста. Це дасть можливість  оперативніше реагувати на виклики, додає заступник начальника Дніпровського районного управління поліції з превентивної діяльності Роман Яровий: «Оперативна обстановка у місті  контрольована. Задля порядку на вулицях, запобігання вчиненню злочинів правоохоронці цілодобово несуть службу. Патрулюють вулиці, надають допомогу тим, хто цього потребує. Цілодобово реагують на всі повідомлення громадян, перевіряють інформацію. Так за вихідні (2-3 грудня, - ред.) до поліції міста Дніпра надійшло 367 повідомлень про кримінальні правопорушення та інші події. За всіма фактами проводяться  перевірки».

Перевірив черговий по місту й улаштування найпростішого укриття, що у приміщенні Міської станції юних техніків. Розраховане воно на 100 осіб.

«Найпростіше укриття відповідає вимогам ДСНС. Є вентиляція, медичний куток, місця для сидіння. Також укриття облаштовано пожежною сигналізацією, є обладнаний санвузол, аварійний вихід. Тобто усе необхідне для укриття та безпеки населення є. Працює укриття цілодобово. На будівлі є показники та вказано контакт відповідальної особи», - підсумував заступник директора департаменту громадського порядку і цивільного захисту ДМР Дмитро Редька.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook