ГоловнаCуспільство

Комфортних місць для укладання шлюбів у Дніпрі стало більше

У Дніпрі відділ РАЦС «Правобережний» отримав нове приміщення. Нині він розташовується у ТРЦ «NEO PLAZA» на другому поверсі (вул. Марії Кюрі, 5). До більш сучасного та комфортного офісу РАЦС переїхав у листопаді цього року. За цей час уже встиг зареєструвати кілька десятків шлюбів.

«Ми надаємо послуги з реєстрації народження дитини, шлюбу, а також смерті. Наше минуле приміщення було меншим, не було зали урочистої реєстрації. Зараз у нас велика простора зала, вона світла, мінімалістична, але з яскравими акцентами», – зазначила Наталя Онбиш, начальниця відділу РАЦС «Правобережний» управління РАЦС департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур ДМР.

Аби перевірити роботу відділу РАЦС «Правобережний», до закладу приїхав черговий по місту Андрій Пономарьов.

«Роботою РАЦСу я залишився задоволений. Зручно, що він поруч із ЦНАПом, тож одразу можна розв’язати й інші питання, пов’язані з адмінпослугами. У самому РАЦСі, окрім реєстрації народження, шлюбу та смерті, можна замовити свідоцтво про державну реєстрацію акта цивільного стану повторно та витяг з Державного реєстру актів цивільного стану громадян», – розповів Андрій Пономарьов, директор департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур ДМР.

Наступна точка інспекційного об’їзду – найпростіше укриття у Палаці творчості дітей та юнацтва (вул. Аудиторна, 14). Черговий упевнився, що сховище має все необхідне та зможе захистити містян під час повітряної тривоги.

«Укриття працює цілодобово. Розраховано на 50 людей. Є запаси питної, технічної води, облаштовані місця для сидіння, є аптечка, вогнегасник. Також приміщення облаштоване вентиляцією, є біотуалет, шансовий інструмент, ліхтарі. У наявності генератор та подовжувачі, працює інтернет», – прокоментував Андрій Пономарьов.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook