ГоловнаCуспільство

«Травмпункти у Дніпрі працюють цілодобово, зокрема й на свята», – чергова по місту

Сім генераторів, безперебійний інтернет, запаси води, ліків тощо. Усе це підготували в одній із міських лікарень Дніпра, де працює цілодобовий травмпункт. Усе для медичної допомоги містянам.

«Приймаємо усіх пацієнтів із гострими травмами незалежно від району проживання. Серед іншого йдеться і про переломи, вивихи, рани, зокрема й укуси. Допомогу надаємо цілодобово. Обстежуємо пацієнтів. За необхідності надаємо знеболювальні, проводимо хірургічну обробку ран, накладаємо гіпс, робимо цифровий рентген тощо. Усе для обстеження та лікування маємо в наявності. Якщо рани – важкі, то направляємо пацієнтів до травматологічного відділення нашої лікарні», - розповідає лікар-травматолог Степан Валерійович.

Проінспектувала готовність міської лікарні, зокрема й травмпункту, до роботи взимку заступниця директора департаменту охорони здоров’я міськради Тетяна Прибиток. 27 грудня вона є черговою по місту.

«Тут є сім генераторів, які розташовані біля різних будівель лікувального закладу. Також є два комплекти безперебійного інтернету. Вкрай важливо забезпечити лікарню безперебійним електропостачанням, аби за будь-яких ситуацій можна було надати пацієнтам необхідні медичні послуги. Травмпункт на базі лікарні теж працює у штатному режимі. Усе необхідне для меддопомоги теж у наявності. Усі травмпункти, підпорядковані закладам охорони здоров’я, працюють цілодобово, зокрема й на свята», – підкреслила Тетяна Прибиток.

Травматологічну допомогу в Дніпрі можна отримати за адресами: вул. Ближня, 31; вул. Батумська, 13; просп. Б. Хмельницького, 19; вул. В. Антоновича, 65; просп. Лесі Українки, 26.

Під час інспекційного об’їзду чергова перевірила і готовність міської амбулаторії до роботи взимку. Там є генератор, запаси ліків, води.

«Заклади первинного рівня (амбулаторії) також забезпечені всім необхідним для безперебійної роботи. У вихідні у міських амбулаторіях працюють чергові лікарі, які проводять огляд пацієнтів за необхідності, обстеження, призначають лікування», – додала Тетяна Прибиток.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook