ГоловнаCуспільство

Клієнти Дніпропетровської філії "Газмережі" можуть дізнатися суму доставки газу на наступний рік

Споживачі природного газу Дніпропетровщини мають можливість дізнатися вартість щомісячної оплати за послуги розподілу природного газу на 2024 рік. Ознайомитися з інформацією можна у мультифункціональному особистому кабінеті my.grmu.com.ua.  

На виконання вимог розділу 6 глави 6 пункту 2 Кодексу газорозподільних систем, затвердженого Постановою НКРЕКП №2494 від 30.09.2015 р., в особистому кабінеті проінформовано споживачів щодо величини річної та місячної замовленої потужності, яка розрахована для щомісячної оплати споживачем у наступному календарному 2024 році.

Для отримання інформації слід виконати наступні кроки:    

  1. Здійснити вхід в особистий кабінет: https://my.grmu.com.ua/.   
  2. Перейти у розділ «Головна».   
  3. На сторінці знайти пункт «Річна замовлена потужність».    

На основі отриманих даних споживачі можуть розрахувати суму послуги: обсяг використаного газу з жовтня 2022 року по вересень 2023 року (послуга з розподілу (річна), куб.м) помножити на тариф на Дніпропетровщині (1,512 з ПДВ). Отриману суму необхідно поділити на 12 (місяців), що буде дорівнювати щомісячній вартості послуг.

Важливо відзначити: розмір річної замовленої потужності на наступний календарний 2024 рік визначено відповідно до фактичного обсягу споживання природного газу за попередній «газовий рік» з 01.10.2022 по 30.09.2023.

Дніпропетровська філія «Газмережі» піклується про зручність та комфорт клієнтів!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook