ГоловнаCуспільство

У Дніпровській філії «ГАЗМЕРЕЖІ» провели навчання для технічного персоналу

Дніпровська філія “ГАЗМЕРЕЖІ” продовжує вдосконалювати знання працівників для виконання своєї головної функції - забезпечення сталого та безаварійного розподілу газу для мешканців Дніпра та Дніпровського району.

Днями працівники відділу навчання та розвитку персоналу Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» організували комплексне навчання для фахівців служби ГРП/ШРП.

Під час тренінгу близько 25 працівників зазначеного підрозділу вивчали будову та принципи роботи регулятора тиску Pietro Fiorentini SQD2.

Освітній процес складався з двох цікавих частин: теоретичної та практичної. Спочатку старший інженер служби ГРП/ШРП Вячеслав Івчук розповів про принципи роботи, основні переваги та вимоги до встановлення регуляторів тиску нового типу. А потім присутні мали змогу розібрати даний регулятор та на власні очі пересвідчитись у якості складових представленого обладнання. 

«Для споживачів газу головною перевагою установки саме цього регулятора є стабільний тиск газу цілий рік, - зазначає Вячеслав Івчук. - Незалежно від того, який тиск ми маємо на вході в регулятор, завдяки особливостям його конструкції, на виході споживач отримує саме той тиск, який необхідний для стабільної та безпечної роботи його газових приладів у будинку, квартирі чи на підприємстві».

Таке навчання є вкрай важливим для працівників газорозподільного підприємства. Навіть в умовах війни Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» постійно працює над підвищенням професійних здібностей своїх працівників задля надання якісних послуг споживачам газу Дніпра та Дніпровського району.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook