ГоловнаCуспільство

Про газову безпеку дітям: Дніпропетровська філія «Газмережі» відвідала школярів у смт Магдалинівка

Газорозподільна компанія області систематично організовує зустрічі зі школярами регіону, на яких нагадує малечі правила безпечного використання газу у побуті. 

Відтак, нещодавно спеціалісти Дніпропетровської філії «Газмережі» завітали до учнів 6-го класу Магдалинівського ліцею, аби провести урок газової безпеки. Сертифікований тренер компанії, Сергій Волокітін, в ігровій формі розповів дітям про правила користування газом у побуті, як газ потрапляє в їхні оселі та що робити при виявленні витоку блакитного палива.

«Такі ініціативи вкрай необхідні для виховання свідомих споживачів газу. Так, днями ми провели урок безпеки для учнів, щоб уберегти їх від наслідків неправильного використання блакитного палива у побуті. Після теоретичної частини діти на власні очі побачили і посиділи в автомобілі АДС, на якому виїжджають газовики на екстрені виклики. А також колеги з аварійно-диспетчерської служби продемонстрували школярам, як одягати засоби індивідуального захисту», – розповідає сертифікований тренер компанії Сергій Волокітін.

Під час зустрічі діти отримали важливу інформацію про газову безпеку, інформаційні пам'ятки, наліпки, а найактивніші – брендовані подарунки від Дніпропетровської філії «Газмережі».

Завдяки такому уроку безпеки школярі дізналися про ризики, пов’язані з неправильним користуванням газом, а також послідовність дій у разі виявлення загроз.

Газорозподільна компанія регіону піклується про споживачів блакитного палива Дніпропетровщини!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook