ГоловнаCуспільство

У Дніпровській філії «ГАЗМЕРЕЖІ» провели курс підвищення кваліфікації для зварювальників

Минулого тижня працівники відділу навчання та розвитку персоналу Дніпровської філії «ГАЗМЕРЕЖІ» розпочали цикл курсів з підвищення кваліфікації для електрогазозварників різних технічних підрозділів.

Під час першого комплексного навчання 23 фахівці прослухали вступну лекцію, на якій ознайомилися з метою та етапами освітнього процесу, а також дізналися про нововведення у галузі охорони праці. 

Після вступної частини провідний інженер із зварювання лабораторії випробувальних з’єднань Анастасія Карезіна розповіла присутнім про:

  • види зварювань та типи з’єднань;
  • робочі положення при зварюванні;
  • специфіку зварювання товстолистових конструкцій;
  • дефекти зварного шва;
  • термічну обробку конструкцій після зварювання;
  • особливості зварювання в стельовому положенні;
  • специфіку зварювання відповідальних конструкцій тощо.

«Наша робота дуже кропітка та надважлива, особливо коли йдеться мова про експлуатацію систем газопостачання, - зазначає газозварник 5 розряду служби з припинення та відновлення розподілу газу Віктор Ворошилов. – Подібні навчання дозволяють поглибити знання та дізнатись нову важливу інформацію».

Варто нагадати, що це вже третій комплексний цикл навчання, розпочатий фахівцями відділу навчання та розвитку персоналу у 2024 році. Подібні курси вже проходять монтери служби електрохімічного захисту газових мереж та працівники аварійно-диспетчерської служби «104». Навіть в умовах війни Дніпровська філія «ГАЗМЕРЕЖІ» постійно працює над підвищенням професійних здібностей своїх працівників задля надання якісних послуг споживачам газу Дніпра та Дніпровського району.

«Навчаємось та працюємо заради комфорту та безпеки наших клієнтів!»,- зазначають у прес-службі компанії.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook