ГоловнаCуспільство

Безпечний газ в оселях: Дніпропетровська філія «Газмережі» провела черговий урок безпеки учням Вільногірського ліцею

Фахівці газорозподільної компанії регіону щомісяця проводять виїзні зустрічі зі школярами молодших та середніх класів, аби убезпечити їх від небажаних наслідків при використанні блакитного палива вдома. Так, днями учні молодших класів Вільногірського ліцею №4 побували на інформативному та корисному уроці безпеки від газовиків Дніпропетровщини.

Сертифікований тренер Дніпропетровської філії «Газмережі» Сергій Волокітін на виїзному заході розповів дітям про природний газ, як він потрапляє у їхні домівки, коли може бути небезпечним та куди телефонувати у разі витоку газу. Окрім того, школярам нагадали про важливість дотримання правил користування газовими приладами вдома й познайомили із аварійниками, які щодня виїжджають на екстрені виклики споживачів.

Після теоретичної частини діти побували на майстер-класі, де газовики показали, як правильно надягати засоби індивідуального захисту, а також на власні очі побачили прилади, за допомогою яких працівники компанії знаходять та усувають витоки газу.

Кожен учень отримав яскраві листівки із правилами, аби завжди пам'ятати про газову безпеку, а також наліпки на згадку про зустріч із газовиками. А найактивніші – брендовані блокноти, ручки та рюкзаки від Дніпропетровської філії «Газмережі».

Газорозподільна компанія не забуває про наймолодших споживачів та дбає про їх безпеку!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook