ГоловнаCуспільство

До уваги споживачів газу Нікопольського району: Оператор ГРМ області звернувся з повідомленням

Сьогодні внаслідок ворожого обстрілу був пошкоджений надземний сталевий розподільний газопровід високого тиску у селищі Кам’янське Нікопольського району області. Фахівці АДС Дніпропетровської філії «Газмережі» зреагували миттєво та виїхали на місце аварії для її локалізації та ліквідації. Завдяки оперативним діям газовиків вдалося запобігти відключенню газопостачання 62 тис. споживачів у м.Нікополь.

Нині тимчасово припинене газопостачання для майже двох тисяч споживачів у с. Кам’янське, с. Придніпровське та с. Мусіївка Нікопольського району області.

Після ліквідації наслідків аварії, фахівці Дніпропетровської філії «Газмережі» почнуть відновлення розподілу газу у понеділок, 8 квітня. 

Дніпропетровська філія «Газмережі» просить забезпечити безперешкодний доступ працівникам компанії до приміщень та територій, де розташоване газове обладнання, для проведення комплексу робіт з відновлення газопостачання. 

Якщо споживача не було вдома у цей період, виконання пуску газу здійснюється за заявкою. Для цього необхідно зателефонувати за номером аварійно-диспетчерської служби: 104 .

Газорозподільна компанія області вдячна споживачам за розуміння!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook