ГоловнаCуспільство

Уже дали світло та воду, а комунальники почали відновлювати дах будинку: Дніпро оговтується від чергового ракетного удару, що стався 19 квітня

Комунальники Дніпра продовжують працювати на місці чергового російського терору, який відбувся 19 квітня. Внаслідок нього будинок № 1, що по вул. Вокзальній, пошкоджено. Там повністю зруйновано 10 квартир, 2 підʼїзди в аварійному стані. 

«Ми не рекомендуємо мешканцям зараз наближатись до квартир у цих двох підʼїздах, поки не отримаємо результати технічного звіту. Його вже замовлено і висновки нам обіцяли надати за тиждень. У під'їздах № 7, 8, 9, 10 вже подали світло та воду. Газ буде відсутній доти, доки не буде проєкту відновлення цього будинку. Також у згаданих під'їздах розпочали ремонтувати дах, який весь вигорів під час пожежі, щоб люди мали змогу найближчим часом заселитися. Загалом постраждали у цьому районі 32 будинки, в них вибито майже 700 вікон. Зараз підрядна організація, працівники обслуговуючого підприємства КП «Жилсервіс-5» затягують вікна плівкою, забивають osb, а також знімають заміри, аби замовити нові металопластикові вікна та найближчим часом встановити їх», — зазначив представник департаменту житлового господарства Дніпровської міськради Єгор Худяков.

До адміністрації Центрального району на 22 квітня вже звернулось 79 людей. Після оформлення актів про пошкодження/руйнування житла постраждалі зможуть отримати матеріальну допомогу від міської ради.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook