ГоловнаCуспільство

На Дніпропетровщині працюють три Оператори ГРМ: детальніше про територію обслуговування кожного

Часто у споживачів газу області виникають складнощі із розрізненням Операторів ГРМ, що надають послуги розподілу природного газу на території Дніпропетровської області. На Дніпропетровщині працюють три філії "Газорозподільних мереж України": Дніпропетровська, Дніпровська та Криворізька. Дніпропетровська філія "Газмережі" пояснює у чому різниця цих трьох компаній, та як зрозуміти, яка з них функціонує саме у їхньому населеному пункті.

Дніпропетровська філія "Газмережі" надає послуги з розподілу газу понад 600 тис. споживачів області (крім м. Дніпро та м. Кривий Ріг) з особовим рахунком 0320…    

Офіційний сайт компанії: https://dnp.grmu.com.ua.    

Електронна адреса для листування: office.dnp@grmu.com.ua.    

Зверніть увагу: прийом клієнтів Дніпропетровської філії "Газмережі" відбувається у найближчому Центрі обслуговування клієнтів у регіоні за місцем проживання.   

Дніпровська філія "Газмережі" надає послуги з розподілу газу споживачам у м. Дніпро та Дніпровському районі (особовий рахунок починається на 0310).    

Криворізька філія "Газмережі" надає послуги з розподілу газу споживачам у м. Кривий Ріг та Криворізькому районі (особовий рахунок починається на 0330).   

Нагадування! Менеджери "Газмережі" завжди готові надати інформаційну підтримку з усіх питань, що стосуються доставки блакитного палива. Однак, споживачам варто бути уважними і звертатися саме до того Оператора ГРМ, який здійснює розподіл газу у їхньому населеному пункті.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook