ГоловнаCуспільство

Газовики області відновлюють мережі після ворожих обстрілів у Нікопольському районі

Дніпропетровська філія «Газмережі» продовжує працювати на газовому фронті регіону та виконувати ремонтно-відновлювальні роботи на газорозподільних мережах області після ворожих атак.

Нещодавно внаслідок ворожого обстрілу було пошкоджено ділянку підземного газопроводу середнього тиску у Нікопольському районі області. Без розподілу блакитного палива могли залишитися близько півтисячі мешканців району. 

Фахівці Дніпропетровської філії «Газмережі» оперативно виїхали на місце та виконали зварювальні роботи на діючому газопроводі. Завдяки злагодженій та професійній роботі газовиків наші клієнти не відчули жодного дискомфорту, адже розподіл газу у їхніх домівках залишався безпечним і стабільним. 

Дніпропетровська філія «Газмережі» нагадує споживачам природного газу регіону про важливість вчасної оплати за послуги з розподілу газу. Сплачувати за доставку блакитного палива необхідно до 20 числа щомісяця. За ці кошти фінансуються ремонтно-відновлювальні роботи на газорозподільних мережах області після ворожих обстрілів, придбання обладнання для їх обслуговування та модернізації, оплата праці фахівців критичної інфраструктури та податків до бюджетів різних рівнів.

Газорозподільна компанія області щоденно дбає про безперебійний та безаварійний розподіл газу своїм клієнтам.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook