ГоловнаCуспільство

У Дніпровській філії «Газмережі» провели навчання для слюсарів

Дніпровська філія «Газмережі»  продовжує вдосконалювати знання працівників для виконання своєї головної функції - забезпечення сталого та безаварійного розподілу газу для мешканців Дніпра та Дніпровського району.

Нещодавно працівники відділу навчання та розвитку персоналу Дніпровської філії «Газмережі» організували цикл курсів з підвищення кваліфікації для слюсарів, які обслуговують газові прилади та обладнання споживачів.

Під час першого комплексного навчання 16 фахівців прослухали вступну лекцію, на якій ознайомилися з метою та етапами освітнього процесу, а також дізналися про нововведення у галузі охорони праці. 

Після цього присутні перейшли до вивчення практичної частини курсу, під час якого поглибили свої знання про:

  • види газонебезпечних робіт;
  • встановлення теплогенераторів з відведенням продуктів згоряння через зовнішню стіну будинку;
  • технічний огляд стану ГРП, ШГРП, ГРУ;
  • практичні дії при виявленні порушень режимів газопостачання;
  • пуск газу в систему газопостачання після виконання ремонтних робіт тощо.

«Згідно п. 7.17 ПБСГ всі об'єкти систем газопостачання і газове обладнання перед їх підключенням до діючих газопроводів, а також після ремонту підлягають зовнішньому огляду і опресовування повітрям. Пуск газу в газопровід без його зовнішнього огляду і контрольного опресовування забороняється, - зазначає один з лекторів курсу, старший майстер служби з припинення та відновлення розподілу газу Олексій Приходько. – Наша компанія систематично проводить навчання для фахівців, які виконують роботи з відновлення розподілу газу, адже це питання безпеки наших клієнтів».

Після завершення курсу навчання всі працівники мають пройти два теоретичні тестування та скласти іспит, який прийматиме спеціально створена кваліфікаційна комісія.

Працюємо на Перемогу!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook