ГоловнаCуспільство

Вчасна оплата за доставку газу – запорука енергетичної стабільності взимку

В умовах воєнного стану Дніпровська філія «Газмережі» систематично продовжує виконувати усі необхідні роботи на системі газопостачання Дніпра та Дніпровського району, адже головна мета персоналу компанії - забезпечити безпечний та надійний розподіл газу для клієнтів усіх категорій, а також вчасно та якісно підготуватись до прийдешнього опалювального сезону.

Саме тому кожна гривня, сплачена за доставку газу, сьогодні має неабияке значення для повноцінної та якісної роботи підприємства. Вчасне отримання коштів за розподіл від клієнтів дає змогу газовикам здійснювати у встановлені терміни усі регламенті роботи, оперативно усувати аварійні ситуації, забезпечувати якісне сервісне обслуговування клієнтів, впроваджувати нові та зручні сервіси дистанційної взаємодії. 

Варто зазначити, що у Дніпрі та Дніпровському районі у поточному році утримання платіжної дисципліни серед побутових споживачів залишається на рівні більше 99%. Ми дякуємо усім дніпрянам, які відповідально ставляться до оплати за надані газорозподільною компанією послуги.

Оплату за доставку газу у Дніпрі та Дніпровському районі можна здійснити:

  • через «особистий кабінет» Дніпровської філії ТОВ «ГАЗМЕРЕЖІ» за посиланням:   https://my.grmu.com.ua/register
  • через сайти та мобільні додатки банків;
  • за допомогою будь-яких платіжних систем;
  • через платіжні термінали самообслуговування;
  • у будь-якому відділенні банку.

Звертаємо увагу, що згідно до умов Типового договору розподілу природного газу, затвердженого НКРЕКП, сплачувати за послуги газорозподільної компанії необхідно щомісяця до 20 числа.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook