ГоловнаCуспільство

Відбулось засідання Молодіжного активу Дніпровської філії «Газмережі»

20 червня 2024 року керівним складом Об’єднання молодих спеціалістів (ОМС) та профспілковим комітетом Дніпровської філії «Газмережі» було організовано презентаційну зустріч для нових співробітників.

Під час зустрічі начальник відділу кадрового адміністрування Олена Агеєва ознайомила присутніх з основними аспектами діючого Положення про роботу Об’єднання. Спікерка повідомила про ряд ініціатив, які були реалізовані в ході роботи у попередні роки, а також проінформувала про плани на 2024 рік, зокрема залучення молодих фахівців до підготовки заходів з нагоди свята Першого Дзвоника, Нового року та ряду інших соціальних івентів.

«Дніпровська філія «Газмережі» є соціально-орієнтованим роботодавцем, - зазначила Олена Агеєва. – Це означає, що ми постійно підтримуємо відповідальне ставлення не тільки до наших клієнтів, партнерів та якості надання послуг за основним напрямом діяльності – розподілом природного газу, а й незмінно зберігаємо активну соціальну позицію. Вона полягає у гармонійному співіснуванні, взаємодії та постійному діалозі між нашими колегами всередині колективу. Це є надзвичайно важливим аспектом та суттєво допомагає саме молоді, яка працевлаштовується до нас та має адаптуватись у новому середовищі».

У заключній частині засідання шляхом голосування серед учасників було обрано Голову ОМС, заступників та членів секретаріату. Кандидати на дані посади були обрані строком на один рік.

Дніпровська філія «Газмережі» дякує своїм молодим колегам за участь у заході та сподівається на плідну співпрацю та взаємодію! Будуємо майбутнє разом!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook