ГоловнаCуспільство

«Дніпроводоканал» розпочав відключення водопостачання через критичну заборгованість

Заборгованість мешканців Дніпра перед КП «Дніпроводоканал» за послуги з водопостачання та водовідведення перевищила 771 мільйон гривень. Ця ситуація загрожує стабільній роботі підприємства, тому водоканал змушений вжити крайніх заходів. Про це повідомляють у пресслужбі КП «Дніпроводоканал».

Станом на 5 вересня заборгованість дніпрян за спожиту воду склала понад 771 млн гривень. Стрімке зростання боргів негативно впливає на роботу комунального підприємства «Дніпроводоканал», яке забезпечує централізоване водопостачання та водовідведення у місті.

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 1405 від 29.12.2023 р., підприємство розпочало відключення водопостачання для боржників. Щоб відновити послугу, споживачам потрібно буде повністю погасити заборгованість та оплатити витрати на відключення і повторне підключення.

КП «Дніпроводоканал» закликає мешканців своєчасно оплачувати рахунки за воду, що дозволить уникнути відключень. Для тих, хто не може сплатити повну суму боргу, пропонується укласти договір реструктуризації, звернувшись до районних абонентних служб або ТОВ «ЄРЦ КП».

«Своєчасна оплата за спожиті послуги – це запорука безперебійного водопостачання, яке є важливим для забезпечення нормальних умов життя кожного громадянина. Разом ми зможемо подолати будь-які труднощі і забезпечити стабільну роботу підприємства на благо нашої країни», – йдеться у повідомленні «Дніпроводоканалу».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook