ГоловнаСпорт

Приголомшливі результати: команда Дніпропетровської області перемогла на чемпіонаті України зі змішаних єдиноборств ММА, здобувши 67 медалей

В Одесі закінчився чемпіонат України зі змішаних єдиноборств ММА серед дітей, юнаків та юніорів. На змагання з’їхалися 800 спортсменів з усіх куточків країни. Про це повыдомили у пресслужбі Дніпровської міської ради.

Перше загальнокомандне місце посіла збірна команда Дніпропетровської області, здобувши 67 медалей. Її спортсмени вибороли право у складі національної збірної відстоювати честь країни на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА, який відбудеться у Болгарії.

У складі збірної – 83 спортсмени, половина з яких – з Дніпра. Це представники міської федерації змішаних єдиноборств ММА. Дніпряни показали неймовірний результат: додому спортсмени повернулися з 13 золотими, 10 срібними та 25 бронзовими медалями!

Призерів чемпіонату відзначили на засіданні Дніпропетровського обласного підрозділу Національної федерації змішаних єдиноборств ММА України.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook