ГоловнаСпорт

У Дніпрі відкрили збудований «з нуля» Олімпійський дім

У Дніпрі відкрили Олімпійський дім. Його звели «з нуля» поряд із новим спорткомплексом та реконструйованим стадіоном. Спортивний осередок відвідав  Президент України Володимир Зеленський. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«Для досягнення результатів та перемог необхідно мати досвідченого тренера. Але не менш важливо, щоб були створені сучасні умови для тренувань. І я радий, що в Дніпрі розбудовується такий спортивний центр», – зазначив Володимир Зеленський. 

У двоповерховому Олімпійському домі – конференц-зала на понад 160 місць, тренерські та роздягальні, медпункт. Є коворкінг з веб-камерами, TV-екранами, інтернетом. Попрацювати там можуть спортивні федерації. Для них є і окремі офісні кабінети.

Спостерігати за матчами на сусідньому стадіоні можна через великі вікна критої веранди. 

«Олімпійський дім звели поряд з реконструйованим стадіоном та новою 6-поверховою критою ареною. Разом вони утворили масштабний спортивний простір, де є всі умови для виховання справжніх чемпіонів», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. 

Облаштували і музей спортивних досягнень мешканців регіону. Експозицію оглянув Президент. Він залишив своє побажання на стіні Олімпійського дому. 

«Велика гордість для мене бути тут, разом з кожним чемпіоном, спортсменом, переможцем – реальними героями України. Честь і слава вам і всім, хто зробив цей дім місцем спортивного серця Дніпра. З повагою, Володимир Зеленський (земляк)», – написав Глава держави. 

Олімпійський дім – частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook