ГоловнаСпорт

у Дніпрі перебудовують спорткомплекс для двох спортивних шкіл олімпійського резерву

у Дніпрі перебудовують спорткомплекс для двох спортивних шкіл олімпійського резерву

У Дніпрі, на проспекті Богдана Хмельницького, 16-Д, почалася реконструкція спортивної зали, яку перебудовують у спорткомплекс для вихованців міської спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву та спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з гімнастики художньої. Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради.

До реконструкції ці заклади могли прийняти не більше ніж 200 дітей та мали лише дві зали. Будівлю за згаданою адресою реконструюють, завдяки чому збільшиться тренувальна база з двох до чотирьох залів, а відтак – і зросте кількість дітей, які зможуть відвідувати спорткомплекс (до 1 тис. осіб).

За словами інженера технічного нагляду департаменту капітального будівництва Дніпровської міської ради Миколи Миронюка, проєкт включає демонтаж старої будівлі, улаштування нового фундаменту, монолітного залізобетонного каркасу, системи опалення з індивідуальним теплопунктом, водопостачання, каналізації, вентиляції, протипожежної безпеки, електропостачання, сигналізації та відеоспостереження.

«Будівля має 2 і 6 поверхи. Проєкт пройшов експертизу й отримав дозвіл на виненесення інженерних мереж. Стосовно вирубування дерев – це передбачено у проєкті, оскільки вони були в плямі забудови. Замість них висадять кущі. Також тут будуть встановлені пандуси, тактильні таблички та спеціальні санвузли», — зазначив Микола Миронюк.

У новому спортивному комплексі будуть секції з сучасного п'ятиборства, тхеквондо (кьоругі), волейболу, художньої гімнастики, а також проводитимуться навчально-тренувальні збори.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook