ГоловнаCуспільство

Пропозиція мера Дніпра Бориса Філатова — комфортний простір в системі освіти для дітей і педагогів

Пропозиція мера Дніпра Бориса Філатова — комфортний простір в системі освіти для дітей і педагогів

У школах Дніпра комплексно вирішують системні проблеми - ремонтують покрівлі та оновлюють їдальні. Навчальні класи оснащують сучасною технікою з підключенням до швидкісного інтернету. Так, під час зустрічі з колективом школи № 119 міський голова зауважив, що для нього важливо отримувати зворотні сигнали про зміни безпосередньо від педагогічної спільноти. Водночас, одне з питань вчителів стосувалося патрулювання проблемних ділянок на вулиці біля школи. Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради.

«Муніципалітети повинні мати повноваження, як це є у всьому світі. Не лише в Дніпрі, а і по всій країні. Без цього неможливо впливати на процеси — екологічні питання, важелі впливу для боротьби з вандалізмом, охороною громадського порядку», — сказав міський голова. Також Борис Філатов анонсував створення перспективного плану за кожним напрямком з чітким визначенням, які буде зроблено ремонти і коли. «Ми зробимо план на три роки. Щоб було зрозуміло, в якому році що робитиметься. Коли з педагогічною та батьківською радою все буде зверстане, ми передамо його далі, щоб вчителі та директори мали можливість давати пояснення батькам: що, коли і як відбуватиметься», — пояснив Борис Філатов.

Крім цього, мер Дніпра наголосив на чіткому дотриманні правил безпеки в період епідемії, зокрема, що стосується підготовки шкіл до навчального року.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook