ГоловнаCуспільство

На Дніпропетровщині завершують будівництво критої арени для олімпійських видів спорту

На Дніпропетровщині завершують будівництво критої арени для олімпійських видів спорту

Великі зали для ігрових видів спорту, комфортні кімнати відпочинку, тренерські й душові. У Дніпрі завершують будівництво сучасного спорткомплексу для підготовки олімпійців. Його зводять «з нуля» за програмою Президента України «Велике будівництво». Нині об’єкт готовий майже на 90%, повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«На Дніпропетровщині за національною програмою «Велике будівництво» будуємо та реконструюємо важливі об’єкти соціальної інфраструктури. Один з них –  шестиповерхова спортивна крита арена, яку зводимо «з нуля» біля стадіону «Олімпійські резерви». Саме там вже незабаром будуть готувати майбутніх олімпійських чемпіонів та проводити міжнародні змагання», - сказав голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

Будівельні роботи вже на фініші. Підрядники провели усі внутрішні комунікації – нині налаштовують систему вентиляції. Облаштували сходові марші та змонтували ліфти. Завершили роботи в адміністративних та технічних приміщеннях, а також – кімнати відпочинку.

Нині завершують оздоблювальні роботи у найбільшій спортивній залі на другому поверсі. Там на площі близько тисячі квадратних метрів розташують 8 кортів для бадмінтону, сектори для гри в теніс, волейбол, баскетбол. Незабаром у залі укладатимуть підлогове покриття.

«У цілому об’єкт готовий майже на 90%. Лишилось навести останні штрихи усередині будівлі, завершити благоустрій території та встановити стовпи для освітлення. З боку стадіону вже зробили доріжки, наразі укладаємо асфальтове покриття з боку парку», - розповів представник підрядної організації Олексій Ятін.

Поряд із критою ареною зводять Олімпійський будинок. Всередині облаштують конференц-зал, медіацентр, тренерські, роздягальні та душові. Підрядники вже почали проводити внутрішні мережі та готувати стіни під шпаклівку та фарбування.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook