ГоловнаCуспільство

Молоді вчені Дніпропетровщини можуть отримати премії за кращі наукові роботи

Молоді вчені Дніпропетровщини можуть отримати премії за кращі наукові роботи

Триває конкурс наукових робіт молодих вчених. Долучитися до нього можуть і науковці Дніпропетровщини. Переможці отримають кошти на реалізацію своїх проєктів. Заявки можна подати до 25 вересня. 

Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«Це вже п’ятий конкурс наукових робіт молодих вчених, який проводить МОН. У 2020-му міністерство підтримало майже 200 робіт та виділило понад 100 млн грн на втілення проєктів,  розповів директор департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА Олексій Полторацький. – Запрошуємо дослідників з Дніпропетровщини спробувати власні сили та подати дослідницькі роботи на конкурс».

Роботи приймають за 11 напрямками. Вони мають відповідати пріоритетам програми ЄС з досліджень та інновацій «Горизонт-2020».

Взяти участь у конкурсі можуть дослідники до 35 років, які працюють або навчаються у вишах чи наукових установах, підпорядкованих МОН. У закладах мають відібрати найкращі проєкти та подати їх до Міністерства освіти і науки України до 25 вересня. Кожну роботу будуть оцінювати 5 експертів. Переможців визначить Конкурсна комісія МОН.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook