ГоловнаCуспільство

На трасі Знам’янка-Луганськ-Ізварине вже уклали 33 км вирівнюючого шару нового асфальту

На Дніпропетровщині ремонтують одну з найпроблемніших ділянок траси М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине. Загалом приведуть до ладу 45 км дороги – від Криничанського посту поліції до межі міста Дніпро. Зараз у розпалі – улаштування вирівнюючого шару покриття. Підрядники вже уклали 33 км нового асфальту. 

Про це повідомив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. 

«Цьогоріч масштабне оновлення доріг в області відбувається за програмою Президента України «Велике будівництво». Будують і ремонтують магістралі міжнародного, національного та місцевого значення. Робота кипить і на трасі М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине. Там на одній із найпроблемніших 45-кілометровій ділянці вже укладають вирівнюючий шар асфальту. Такий ремонт – вперше за декілька десятиліть», – зазначив голова  Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко.

Нині вже 33 км ділянки траси Знам’янка-Луганськ-Ізварине, що ремонтують, – із вирівнюючим шаром нового асфальту. Згодом укладуть і верхній пласт покриття. 

Траса М-04 міжнародного значення Знам’янка-Луганськ-Ізварине пролягає територією чотирьох областей. Загальна протяжність дороги Дніпропетровщиною – майже 300 км. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook