ГоловнаCуспільство

Лайфхак для клієнтів: 5 простих способів передати покази електролічильників для жителів Дніпра та області

ДТЕК Дніпровські електромережі нагадує своїм клієнтам про необхідність щомісяця (станом на перше число) передавати покази електролічильників. Для цього мешканці Дніпра та області можуть скористатися одним з п'яти зручних та простих інструментів. Вони 100% дистанційні та виключають необхідність відвідувати офіси компанії. Що особливо важливо в умовах поширення коронавірусної інфекції в регіоні та країні. Про це повідомили в прес-службіДТЕК Дніпровські електромережі. 

«ДТЕК діє в інтересах України та надає дистанційні сервіси, за допомогою яких клієнти можуть взаємодіяти без необхідності очного відвідування офісів компанії. Зараз практично 90% послуг ми надаємо онлайн. Максимально зручні інструменти доступні на сайті, в особистому кабінеті. Також в режимі 24/7 можна отримати консультацію наших фахівців у Facebook, електронною поштою та телефонному режимі», – зазначила керівник департаменту з обслуговування клієнтів ДТЕК Дніпровські електромережі Олена Лабога.

Всього для передачі показань лічильників в компанії існують п'ять дистанційних каналів:

1.      Проста та зручна веб-форма на сайті ДТЕК Дніпровські електромережі без необхідності реєструвати особистий кабінет

2.      Особисте повідомлення на сторінці ДТЕК Дніпровські електромережі в Facebook

3.      Автоматичний сервіс передачі показів у кол-центрі. Телефонуйте за номерами +38 (056/066/067) 790-99-00 та обирайтекнопку "2"

4.      Особистий кабінет клієнта

5.      Viber-чати (066/067) 790-99-00

ВажливоПередавати енергетикам покази електроспоживання слід з 1 по 4 число кожного місяця. Завдяки цьому формуються коректні нарахування в платіжках. Якщо клієнти не залишають покази на початку місяця, розрахунок відбувається за середньомісячним споживанням.

Як повідомлялося раніше, з початку карантину фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі відповіли більш ніж на 1 мільйон запитів від клієнтів, пов'язаних з розподілом електричної енергії. З них понад 950 тисяч – через дистанційні сервіси: сайт, електронну пошту, месенджери та телефони кол-центру.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook