ГоловнаCуспільство

У 2021 рік – без боргів за доставку газу та з новим смартфоном

У 2021 рік – без боргів за доставку газу та з новим смартфоном

Безпечна та безаварійна доставка газу до кожного споживача 24/7 залежить від своєчасної оплати послуги розподілу газу. А серед споживачів, які не мають заборгованості за послуги із доставки блакитного палива АТ «Дніпропетровськгаз» розігрує 3 смартфона.

АТ «Дніропетровськгаз» нагадує, що плата за розподіл газу здійснюється до 20 числа місяця, в якому споживач отримує послугу. Тобто, за грудень - до 20 груденя. Будьте уважні! Послуга доставки сплачується окремо від плати за газ як товар, на рахунок АТ «Дніпропетровськгаз» рівномірними щомісячними платежами. При цьому не обов’язково чекати паперового рахунку. Клієнти «Дніпропетровськгаз» мають можливість завантажити рахунки та сплатити за розподіл газу дистанційно, у зручний час та зі зручного місця за допомогою онлайн-сервісів:

особистого кабінету на сайті 104.ua;

чат-боту «7104ua» у Viber;

чат-боту «7104ua» у Telegram;

мобільного додатку 104Mobile для Android;

мобільного додатку 104Mobile Light для iPhone.

Реквізити АТ «Дніпропетровськгаз» для перерахування коштів від фізичних осіб за послуги розподілу природного газу:

АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «ОПЕРАТОР ГАЗОРОЗПОДІЛЬНОЇ СИСТЕМИ «Дніпропетровськгаз»

МФО 300119

ЄДРПОУ 03340920

IBAN UA343001190000026006044266001

АТ "Альянс Банк"

Призначення платежу - за послуги розподілу природного газу, особовий рахунок, ПІБ, адреса.

На честь Дня клієнта АТ «Дніпропетровськгаз» проводить розіграш для клієнтів, які не мають заборгованості за доставку газу. Серед призів 3 смартфона, акція триває до 27 грудня 2020 року. Для участі необхідно зареєструвати свій особовий рахунок у Viber або Telegram та заповнити анкету на Facebook на сторінці АТ «Дніпропетровськгаз».

АТ «Дніпропетровськгаз» вдячний клієнтам, котрі вчасно здійснюють оплату послуги. Саме це дає змогу підтримувати стабільну та безперебійну роботу газових мереж Дніпропетровської області та роботу аварійної служби.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook