ГоловнаCуспільство

У Нікополі «з нуля» будують стильний та сучасний спорткомплекс із басейном

У Нікополі «з нуля» будують стильний та сучасний спорткомплекс із басейном

У Нікополі «з нуля» будують перший спортивно-оздоровчий комплекс із басейном. На об’єкті працює важка техніка, тривають бетонні роботи. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко.

«Зводимо перший в Нікополі спорткомплекс з басейном. Запланували незвичну, яскраву та виразну будівлю. З вітражами, цікавою архітектурою», – зазначив Валентин Резніченко.

Спорткомплекс матиме «ломаний» дах. Всередині – багато світла та простору.

В основній частині корпусу  буде дорослий 25-метровий басейн. І вдвічі менший – дитячий. В іншій – розмістять спортивний зал, кабінети для адміністрації і тренерські.

«Комплекс має стати ключовим об’єктом спортивної інфраструктури Нікополя. Проєкт красивий, цікавий, сучасний. Думаю, жителям міста він дуже сподобається», – розповів генеральний директор будівельної компанії «Будінвест» Сергій Гавриленко.  

Спорткомплекс буде зручним для людей з інвалідністю. Там встановлять пандуси, нанесуть спеціальну розмітку, покладуть тактильну плитку. Для спуску в басейн обладнають два підйомника.

«Будівництво інтенсивне. Ми дуже цьому раді. Діти та дорослі зможуть ходити до сучасного басейну», – поділилася мешканка Нікополя Валентина Карнаух.

Щоденно на об’єкті працюють до 30 будівельників. Вже залили бетоном дно великого та малого басейнів.

Об’єкт – частина програми Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook