ГоловнаCуспільство

Газові послуги під ключ від Дніпропетровськгазу – якість та безпека від професіоналів

АТ «Дніпропетровськгаз» - це газорозподільна компанія, що обслуговує споживачів Дніпропетровської області. До переліку послуг входить не лише доставка газу. Фахівці також займаються приєднанням об’єктів до газової мережі. Простіше кажучи – пускають газ до осель та приміщень.

Компанія здійснює газифікацію не лише для побутових споживачів, а й для великих компаній області. Минулого року, наприклад, АТ «Дніпропетровськгаз» газифікував стратегічно важливий сільськогосподарський об'єкт «Нібулон» В першу чергу компанія клієнтоорієнтована: газовики роблять усе – від проектування до консультацій з приводу вибору газового обладнання.

«Наші фахівці – це висококваліфіковані спеціалісти, які готові допомогти кожному замовнику. Ми виконуємо газові послуги під ключ: споживач звертається до Клієнтського простору, де йому надають усю необхідну інформацію та консультують в залежності від індивідуальної ситуації кожного. Ми надаємо максимальну технічну підтримку як у виборі газового обладнання, його розташування та потужності, так і виконуємо усі роботи по приєднанню та подальшому технічному обслуговуванню», говорить начальник відділу інжинірингу АТ «Дніпропетровськгаз» Євген Тихонов

Нещодавно АТ «Дніпропетровськгаз» виконав нестандартне приєднання лікарні для ковід-хворих пацієнтів у Павлограді. Клієнтом компанії став Павлоградтрансенерго який здійснює теплопостачання до лікарні. Газовики модернізували систему газопостачання на об’єкті, обладнали його сучасним газовим устаткуванням виробництва RGC Production.

Послуга газопостачання "під ключ" — це щоденна робота "Дніпропетровськгазу". Фахівці компанії мають багаторічний досвід у виконанні газонебезпечних робіт, використовують сучасне обладнання та гарантують високу якість і безпеку споживачів.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook