ГоловнаCуспільство

На кінцевих зупинках автобусів у Дніпрі автоперевізники висадили молоді дерева

На кінцевих зупинках автобусів у Дніпрі автоперевізники висадили молоді дерева

Перевізники Дніпра вичистили території кінцевих зупинок, а також висадили там молоді клени, липи та каштани. Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради.

Розпочали з житломасиву Перемога, а саме – з провулку Добровольців. 

«Біля кожної кінцевої зупинки висадили 6–8 дерев. Водії власноруч копали ями та висаджували. У нас це клени та липи», – розповів Євген Герасименко, гендиректор АТП «Технополіс». Радіють новим насадженням і місцеві мешканці. «Я вважаю, що такий підхід правильний, бо треба озеленювати місто. Я особисто навіть поливатиму деревця»,поділилася містянка Ольга.

А вже на житломасиві Тополя вирішили засадити каштанами ділянку біля кінцевої 40-го маршруту. Разом з водіями наводив лад і гендиректор АТП «Зігфрід-М» Олександр Мірошниченко: «Ми спеціально закрили коріння дерев мішковиною, щоб краще прижилися. Бажаємо зробити внесок в озеленення міста, і щоб пасажирам було зручно влітку очікувати транспорт».

«Тримати в належному стані кінцеві зупинки повинні перевізники за пунктом у договорі, який укладений з департаментом транспорту. А от озеленення – власна ініціатива автотранспортників, вона вже продовжується третій рік поспіль. Вони власним коштом закуповують насадження»,розповів заступник директора департаменту транспорту та транспортної інфраструктури ДМР Олександр Лещенко. 

До озеленення долучились перевізники таких компаній: «Ігрек», «Зігфрід-М», «Технополіс», «Автотранссервіс» та «Карлссон».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook