ГоловнаCуспільство

Дніпропетровщина та Бразилія зацікавлені у поглибленні співробітництва в галузях технологій та бізнесу

Дніпропетровщина та Бразилія зацікавлені в розширенні двосторонніх відносин. Акцент – на розвитку технологій та бізнесу. Про це йшлося під час зустрічі першого заступника голови ОДА Володимира Орлова та Надзвичайного і Повноважного Посла Федеративної Республіки Бразилія в Україні Нортона де Андраде Мелло Рапеста. Про це повідомили в прес-службі Дніпропетровської ОДА.

«Товарообіг між Дніпропетровщиною та Бразилією за минулий рік – лише 30,6 млн доларів США. Маємо активізувати та розвивати двосторонні контакти. Наш регіон відкритий до пропозицій», – зазначив Володимир Орлов.

Є багато галузей, привабливих для співпраці між Бразилією та Дніпропетровщиною, наголосив Нортон де Андраде Мелло Рапеста. 

«Перш за все я хотів би відмітити технології, бізнес та розвиток товарних відносин, – додав він. – Говорячи про бізнес, я маю на увазі не простий обмін товарами, а спільні підприємства. Нам потрібно думати за межами стандартів».

Посол запропонував провести онлайн бізнес-форум. За планом, до нього мають приєднатися підприємці Дніпра, Харкова та Львова. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook