ГоловнаCуспільство

Міжнародна група компаній Бунге долучилася до озеленення міста Дніпра

Міжнародна група компаній Бунге долучилася до озеленення міста Дніпра

17 квітня 2021 року Приватне акціонерне товариство з іноземними інвестиціями «Дніпропетровський олійноекстракційний завод» (ПрАТ з ІІ «ДОЕЗ») взяло участь в екологічній акції з нагоди Дня навколишнього середовища у сквері ім. В. Клюєва в місті Дніпрі. Разом зі студентами місцевих вищих навчальних закладів, учасниками і учасницями молодіжної ради Дніпра, співробітниками КП «Зеленбуд» і департаменту міськради працівники заводу висадили 400 кущів і 30-40 дерев, серед яких – садовий жасмін, черемха пізня та дейція махрова, які були придбані та передані місту міжнародною групою компаній Бунге, до складу якої входить завод.

«Ми у Бунге підтримуємо ініціативи влади та громадськості, спрямовані на озеленення територій і відповідальне ставлення до природи нашої країни. Ми впевнені, що чим більше громадян та підприємств братимуть участь у таких акціях, тим більше наші міста ставатимуть комфортними для життя», — коментує представник компанії Генварьов Олександр Євгенійович.

Приватне акціонерне товариство з іноземними інвестиціями «Дніпропетровський олійноекстракційний завод» є частиною міжнародної групи компаній Бунге та виробляє  соняшникову олію під торговою маркою «Олейна». Дніпропетровський олійноекстракційний завод з 2007 року сертифікований за Системою екологічного менеджменту ISO 14001. Цей міжнародний стандарт екологічного менеджменту покликаний забезпечити баланс між збереженням рентабельності і впливом на навколишнє середовище. Глобальна мета цього стандарту — сприяти охороні навколишнього середовища і запобігати забрудненню природи.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook