ГоловнаCуспільство

У рамках акції #Дніпро_квітучий на території кінноспортивної школи висадили сотню лип

У рамках акції #Дніпро_квітучий на території кінноспортивної школи висадили сотню лип

26 квітня на території спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву з кінного спорту висадили 100 молодих лип. Таким чином працівники, тренери та вихованці долучилися до акції #Дніпро_квітучий, яку ініціював міський голова Борис Філатов. Висаджувати дерева на території ДЮСШ допоміг начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександр Осипов. Про це повідомляє прес-служба Дніпровської міської ради.

«В акції #Дніпро_квітучий візьмуть участь 8 міських дитячо-юнацьких спортивних шкіл, які мають територію для такого озеленення. Загалом плануємо висадити близько 200 дерев. Сьогодні вже посадили 100, інші з’являться на територіях навчальних закладів протягом тижня», – сказав Олександр Осипов.

Озброєний лопатою, до справи узявся директор СДЮСШ з кінного спорту Віктор Коновалов: «Наше місто мусить бути прекрасним, і ми особисто беремо участь у цьому процесі. Ми обрали липи, адже вони гарно квітнуть і мають дуже приємний аромат. Їх висадили на території, де вже є застарілі дерева, щоб оновити її та більше озеленити».

Зі свого боку тренерка-викладачка СДЮСШ з кінного спорту Ганна Кравченко додала: «Ми залюбки беремо участь у цій акції. Передусім тому, що хочемо, щоб територія нашої школи була гарною та зеленою. До того ж це місце відкрите для прогулянок, і озеленення принесе задоволення не тільки нам, а й тим, хто тут відпочиває».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook