ГоловнаCуспільство

ДТЕК Дніпровські електромережі повернув світло в будинки понад 10 тисяч жителів області

ДТЕК Дніпровські електромережі повернув світло в будинки понад 10 тисяч жителів області

На Дніпропетровщині відновили електропостачання усіх населених пунктів, які залишилися без електрики внаслідок негоди. Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі відновили роботу понад 300 трансформаторних підстанцій та 28 знеструмлених ліній 6-10 кВ. Світло повернули в усі постраждалі райони. Про це повідомили в прес-службі компанії

Шквальний вітер та гроза, які вирували в ніч на 17 травня, призвели до аварійних відключень на лініях електропередач. На ранок понеділка знеструмленими залишались 37 населених пунктів, ще близько 30 – були погашені частково. Найбільше – у Нікопольському, Широківському та П’ятихатському районах.

ДТЕК діє в інтересах України, піклується про своїх клієнтів та робить усе, аби в їхніх оселях завжди були світло, тепло та комфорт. Енергетики працювали цілодобово, щоб відновити подачу електроенергії в постраждалі райони. Для ліквідації наслідків негоди було залучено близько 22 бригад електриків – 86 фахівців, 24 одиниці техніки. Наразі електропостачання вже повністю відновлено.

За інформацією Дніпропетровського регіонального центру з гідрометеорології, в період з 18 по 20 травня в області подовжиться погіршення погодних умов. У Дніпрі та місцями по області очікуються пориви південного вітру 15-20 метрів на секунду. Грози,в окремих районах – град.В регіоні оголошена надзвичайна (V класу) пожежна небезпека.

Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують працювати у посиленому режимі 24/7 для забезпечення надійного електропостачання клієнтів.

ДТЕК Дніпровські електромережі просить жителів області за змоги залишатися вдома та бути обережними, не наближатися до оголених дротів, обірваних ліній та аварійних дерев.

Інформацію про аварійні відключення можна перевірити у відповідному розділі на сайті компанії. Якщо ваша адреса там є, – енергетики вже знають про відключення та відновлюють електропостачання. Якщо ви не знайшли свою адресу – повідомте про це у кол-центр ДТЕК Дніпровські електромережі на сайті компанії, за телефонами (056/066/067) 790 99 00, через сторінкуFacebook або чат-боту Viber таTelegram (як ним користуватися – можна переглянути у покроковій відеоінструкції).

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook