ГоловнаCуспільство

До Дня вишиванки: моделі поважного віку дефілювали в українських сорочках подіумом табору «Золотий вік»

До Дня вишиванки: моделі поважного віку дефілювали в українських сорочках подіумом табору «Золотий вік»

З народними піснями та вікториною. У Всесвітній день вишиванки дефілювали у сорочках відпочивальники муніципального табору «Золотий вік». Забажали показати український одяг 15 жінок. Про це повіфдомляє прес-служба Дніпровської міської ради.

Привезла із собою чорну сорочку із червоною вишивкою і пані Віра Олександрівна (вона брала участь у показі), жінка вважає, що у кожного українця повинен бути такий одяг, бо вишиванка сама по собі унікальна, а по всьому світові дизайнери позичають мотиви нашої вишивки.

Не обійшлося без концерту: вожаті та деякі відпочивальники заспівали глядачам українських пісень. Завершили свято тематичною вікториною.

«Ми попереджали заздалегідь людей, які заїжджатимуть на відпочинок перед Днем вишиванки, якщо є сорочка або вишита сукня, брати із собою, тому що ми плануємо провести показ. Дуже багато приїхало із сорочками. До концерту проводили репетицію із нашими моделями: показували, як презентувати вишиванку», – поділилася режисерка проєкту «Золотий вік» Анна Кириченко.

Заходи до Дня вишиванки проводять щороку – з дня існування проєкту «Золотий вік».

«А у 2021, до 15-річчя свята, вирішили зробити захід більш масштабним та цікавим, тому зародилася ідея створити показ мод на свіжому повітрі. Наступного року до дефіле у вишиванках додамо ще цікавинок», – підсумувала директорка КП «Оздоровлення та відпочинок» Дніпровської міської ради Лілія Березовська.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook