ГоловнаCуспільство

Донори Biopharma Plasma Dnipro приєднались до святкування Дня вишиванки

У третій четвер травня, українці вже традиційно святкують День вишиванки. Це свято відзначається й за межами України – всіма прихильними до української культури. В цьому році свято припадає на 20 травня.

Нагадаємо, що акція бере початок з ініціативи студентської молоді факультету історії, політології та міжнародних відносин Чернівецького університету імені Юрія Федьковича. У 2006 році вони запропонували один день року присвятити українській вишитій сорочці. Можна сказати, що свято існувало й відзначалося у вузькому колі, але у 2014 році воно вийшло не тільки за межі гуртка свідомого українського студентства, але й за межі самої України.

Biopharma Plasma Dnipro не стала виключенням, донори до плазмацентру приходили у вишиванках. Про це повідомили у прес-службі Biopharma Plasma Dnipro.

«До нас на завітав кадровий донор, полковник ДСНС Володимир Чернов – у вишиванці, зробленій чарівними руками його дружини Ольги. Дружина полковника теж кадровий донор плазми та крові і служить з чоловіком, як жартує Володимир: «В неї теж три зірочки, але трохи менші за мої - вона старший лейтенант!». Ці люди - рятують життя щодня на роботі, а за покликом серця - і як донори. Дякуємо!», - йдеться у повідомленні.

Плазмацентр Biopharma Plasma Dnipro привітав усіх зі святом та побажав міцного здоров'я українцям!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook