ГоловнаCуспільство

Персональний менеджер для споживачів природного газу Дніпропетровщини: хто він та як допоможе?

Підключати газ чи реконструювати мережі набагат легше, коли за процесом слідкує спеціаліст. Тому з 2021 року в АТ «Дніпропетровськгаз» є послуга – допомога Персонального менеджера. Детально про те хто ж такий Персональний менеджер, як він співпрацює з клієнтами газової компанії ми поговоримо з фахівцем 104.ua Клієнтський простір у Нікополі Людмилою Бодалєвою.

Хто такий Персональний менеджер?

Почну з того, що всі споживачі газу Дніпропетровської області мають змогу вирішувати свої газові питання як онлайн, так і вживу, завітавши до «104 Клієнтський простір» за місцем проживання.  Це простори, де в максимально зручних умовах будь-який відвідувач може отримати доступ до послуг, пов’язаних із газом. Тут можна отримати консультації, вирішити всі спірні ситуації, освоїти онлайн-сервіси – і, найголовніше, зробити це швидко.

Так, з цього року усі споживачі, які звернуться до Клієнтського простору матимуть свого Персонального менеджера – це довірена особа, яка виступає посередником між клієнтом та газовим підприємством.

За що відповідає Персональний менеджер?

Персональний менеджер – спеціаліст, який порадить і підбере ідеальне рішення для будь-якого клієнта компанії. У нього можна дізнатись:

  • як приєднатись до газу;
  • як обрати котел;
  • як встановити 104.ua Smart;
  • як перейти на індивідуальне опалення тощо.

Як Персональний менеджер допоможе, наприклад, у питанні приєднання до газових мереж будинку?

Підключення до газу – це складний процес у 2 етапи. Спочатку будівництво зовнішніх мереж, потім внутрішніх.

Що таке мережі зовнішнього газопостачання? Це, простіше кажучи, відрізок труби від газопроводу, до якого ви під’єднуєтесь, до лічильника домогосподарства.

З поданням заяви про приєднання клієнту треба визначитися з обладнанням, яке він планує використовувати. І саме Персональний менеджер у Клієнтському просторі 104.ua допоможе розрахувати:

  1. Необхідну потужність споживання газу
  2. Навантаження на газорозподільні мережі
  3. Здійснити індивідуальний підбір газового обладнання

Персональний менеджер і надалі контролюватиме всі етапи роботи, аж до здачі об’єкта в експлуатацію.

Питання газової сфери вирішуються швидко та легко, якщо є такий профільний фахівець, як Персональний менеджер 104.ua Клієнтський простір. Так, з початку 2021 року укладено вже майже 600 договорів на нову послугу газ «під ключ» та реконструкцію газових мереж. І з кожним із цих клієнтів працює Персональний менеджер. Тож запрошуємо споживачів газу Дніпропетровської області скористатись послугами помічників у газовій сфері та вирішити свої питання зручно!

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook