ГоловнаCуспільство

Biopharma Plasma є яскравим прикладом державно-приватного партнерства, - заступник Голови Дніпропетровської ОДА

26 травня відбулась екскурсія в плазмацентр Biopharma Plasma для учасників засідання Регіональної ради підприємців у Дніпропетровській області в рамках проведення круглого столу для обговорення партнерства влади та бізнесу в соціальних проектах. Першою локацією була екскурсія в плазмацентр Biopharma Plasma Дніпро, з якої екскурсанти дізналися детально про донорство плазми, його суспільне значення та користь для здоров’я донорів, а також ознайомились із соціальними партнерськими проектами компанії. Про це стало відомо на місці подій.

Перший заступник Голови Дніпропетровської ОДА Володимир Орлов зауважив, що сьогоднішня зустріч направлена на розробку плану взаємодії плазмацентру та влади. Оскільки Дніпропетровська ОДА приділяє велику увагу соціальному партнерству та підприємництву.

«Сьогоднішня зустріч направлена на те, щоб ми почули про проблеми, які є в цьому напрямку бізнесу, знайшли шляхи їх вирішення - тоді ми розробимо план взаємодії. Плазмацентр Biopharma Plasma є яскравим прикладом державно-приватного партнерства. Підприємство налічує 7 надсучасних плазмацентрів по всій території України. Biopharma Plasma з 2019 року ефективно впроваджує свою діяльність в Дніпропетровській області. Плазмацентр є учасником благодійних проектів, при цьому сам ініціює такі програми, з якими ми сьогодні змогли ознайомитись. Biopharma Plasma започаткувала ініціативу вироблення ліків з плазми, які так необхідні для хворих, а також для військових. Дніпропетровщина не повинна залишатись поза рамками цього партнерства, яке має бути між владою та бізнесом. Саме для цього ми сьогодні зібрались. Я побачив у плазмацентрі надсучасну клініку, яка працює за всесвітніми аналогами. Сподіваюсь, найближчим часом також приєднуюсь до донорського руху і буду активним учасником цього процесу», - відзначив Володимир Орлов.

Також перший заступник Голови Дніпропетровської ОДА розповів про перспективи співробітництва Biopharma Plasma Дніпро та обласного керівництва.

«Ми проводимо цю зустріч, в рамках якої буде круглий стіл. Там відбудеться підписання меморандуму, де ми визначимо напрямки співпраці і будемо рухатись далі. Тож всі питання обговоримо на нараді», - завершив він.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook