ГоловнаCуспільство

Донорство - це можливість не тільки врятувати чиєсь життя, але і перевірити власне здоров’я, - керівник комунікацій Biopharma Plasma

26 травня відбулась екскурсія в плазмацентр Biopharma Plasma для учасників засідання Регіональної ради підприємців у Дніпропетровській області в рамках проведення круглого столу для обговорення партнерства влади та бізнесу в соціальних проектах. Першою локацією була екскурсія в плазмацентр Biopharma Plasma Дніпро, з якої екскурсанти дізналися детально про донорство плазми, його суспільне значення та користь для здоров’я донорів, а також ознайомились із соціальними партнерськими проектами компанії. Про це стало відомо на місці подій.

- Пандемія Сovid-19 показала багато проблем, але водночас ми побачили, в яких напрямках необхідно працювати в сучасному суспільстві. Донорство – це один із таких напрямків. Компоненти крові є вкрай необхідними в будь-яких умовах, особливо, коли ми зіткнулись з пандемією корона вірусу, - зазначив керівник департаменту комунікацій компанії Biopharma Plasma Олексій Динесенко.

Керівник департаменту комунікацій компанії відзначив важливість донорства.

«Донорство - це не тільки можливість врятувати когось, але і перевірити власне здоров’я. Воно стає своєрідною платформою соціального об’єднання різних напрямків бізнесу і в тому числі точкою співпраці з державою. Тому що донорство – це соціальна місія допомоги іншим і самому собі. Донор, прийшовши в центр, контролює стан свого здоров’я вчасно. Це допомагає попередити будь-які негативні захворювання завчасно. Донор нашого центру отримує безкоштовну консультацію лікаря-терапевта і пакет аналізів, який орієнтовно коштує в будь-якій часній лабораторії близько 2,5 тис гривень. Тож запрошуємо усіх мешканців Дніпра і області, підприємців, представників бізнесу, різних гілок влади пропонувати свої проекти і об’єднуватись задля допомоги нашому суспільству ставати кращим, здоровішим і європейським. Ми бачимо, що донорство – один із показників, за яким вимірюється вропейськість і розвиненість суспільства, тому що в Європі кількість донорів сягає близько 30 на 1 тисячу населення, в Україні 10-11 донорів на 1 тисячу населення. Розвиваючи цю галузь ми розвиваємо і наше суспільство», - підсумував Олексій Динесенко.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook