ГоловнаCуспільство

Працівники комунальних підприємств і департаментів міськради змагалися за кубок Дніпровської міської ради з мініфутболу

У Дніпрі провели кубок Дніпровської міської ради з мініфутболу серед департаментів, управлінь, комунальних підприємств та депутатів – усього 12 команд. Фінал гри відбувся 27 травня на базі навчально-виховного комплексу № 106 серед чотирьох найсильніших: департамент гуманітарної політики, КП «Дніпровський метрополітен», КП «Міське управління справами», КП «Дніпроводоканал».

До змагань готувалися після роботи, поділився гравець КП «Дніпроводоканал» Владислав Павленко: «Щочетверга ми збираємося, приходять усі за бажанням. У нас у команді 14 чоловіків. Ми беремо участь у подібних змаганнях не вперше, торік взяли бронзу на кубку мера. Цікаво позмагатися з іншими комунальними підприємствами: показати свої сили та подивитися, як грають інші. За нас сьогодні вболівають колеги та дружини».

Приїхав підтримати колег і Кирило Ан (КП «Міське управління справами» (МУС)). Хлопець вважає, що палка підтримка лише допомагає гравцям перемагати, тому у футболістів їхньої команди багато вболівальників.

Першу гру у пів фіналі зіграли КП «Міське управління справами» та «Дніпроводоканал». Цей матч завершився з рахунком 4:2, де лідирувало МУС. А вже у другій грі боролися департамент гуманітарної політики й «Дніпровський метрополітен» – 3:0. Зрештою кубок Дніпровської міської ради з мініфутболу отримала команда гумполітики. Вона перемогла МУС з рахунком 6:1.

 «Турнір дуже добре організовано. Боротьба була запеклою. Але ми виграли завдяки тому, що постійно тренуємось. Торік на кубку міського голови посіли друге місце, тож цьогоріч поставили собі за мету перемогти», – наголосив гравець команди департаменту гуманітарної політики Віталій Федотов.

 «Кубок міської ради проходитиме двічі на рік. Мета – популяризація спорту, спілкування та здоровий спосіб життя», – підсумував начальник управління спорту департаменту гуманітарної політики Дніпровської міської ради Олександр Осипов.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook