ГоловнаCуспільство

Чого прагне молодь Дніпропетровщини: в ОДА презентували результати масштабного опитування

У Дніпропетровській ОДА презентували підсумки масштабного опитування. Результати показали, що молоді люди хочуть більше подорожувати та навчатися. Про це повідомив заступник начальника управління молоді та спорту облдержадміністрації Владислав Яцук. 

«Для ефективної роботи з молоддю потрібно розуміти її потреби. Щоб їх дізнатися найпростіше – взяти і спитати. Тому провели онлайн-анкетування. Воно допоможе планувати заходи, формувати обласну молодіжну програму», – сказав Владислав Яцук. 

До анкетування приєдналися понад 2 тис людей. Це молодь 14-35 років зі всіх громад області. Учасники відповіли на питання про свої інтереси, дозвілля, потреби в працевлаштуванні та житлі, додав Владислав Яцук.

«70% молодих людей повідомили, що відчувають потребу в подорожах. Не тільки за кордон, а й Україною. Необхідність у доступному житлі відзначили 38%», – розповів перший заступник голови правління Молодіжної ради при ДніпроОДА Дмитро Твердохліб. 

Молоді люди відзначили: хочуть, аби в області проводили більше освітніх, культурних, розважальних зустрічей. За словами Дмитра Твердохліба, молодіжна рада вже планує тренінги, лекції, воркшопи та концерти. 

Опитування ініціювала Молодіжна рада при ДніпроОДА. До його проведення залучали громадські організації. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook