ГоловнаCуспільство

У Дніпропетровській ОДА для молоді провели інтерактивну гру-квест на знання Конституції України

Школярі та студенти області завітали до Дніпропетровської ОДА на інтерактивну гру-квест. Відповідали на питання про Основний Закон України – Конституцію. Переможець отримав подарунок. Про це повідомив заступник голови облдержадміністрації Іван Начовний. 

«Ми живемо в еру цифрових технологій. Тому і квест для молоді вирішили зробили інтерактивним, сучасним, в форматі онлайн. Присвятили його 25-річчю ухвалення Конституції України», – сказав Іван Начовний. 

На питання про Основний Закон України відповідали півтора десятка учасників. На кожне давалось 30 секунд. Варіанти відповідей з’являлись на смартфонах гравців. Результати потрапляли до рейтингової таблиці. 

«Мені цікаво все, що пов’язане із законами, особливо Конституцією. Своє майбутнє я планую пов’язати саме з цією сферою. Тож не втратила нагоди взяти участь у цікавій грі-квесті», – сказала активістка центру молодіжних ініціатив Кам’янського Поліна Корольова. 

«Конституцію ми вивчаємо в школі. В нас є такий предмет як правознавство та громадянська освіта. Сьогодні перевірили свої знання. Дуже цікавий формат заходу, продумані питання», – додала ще одна учасниця Ксенія Потапова. 

Переможцем став школяр із Кам’янського Денис Зеленський. Він жодного разу не помилися, набравши максимальну кількість балів. За старання хлопець отримав приз – блютуз-колонку. 

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook