ГоловнаCуспільство

Для зручності клієнтів: у ДТЕК Дніпровські електромережі працюють прості сервіси для передачі показів лічильників

Для зручності клієнтів: у ДТЕК Дніпровські електромережі працюють прості сервіси для передачі показів лічильників

Кінець місяця – час передавати покази електролічильників, – нагадують у ДТЕК Дніпровські електромережі. Для жителів області працює чат-бот та інші зручні сервіси самообслуговування, через які це можна зробити просто та швидко. Скористатися ними можна за допомогою комп’ютера, смартфона, які приєднані до інтернету, або телефонного зв’язку. Про це повідомили в прес-службі компанії.

Дані про спожиті протягом місяця кіловат*години слід передавати оператору системи розподілу, яким у Дніпропетровській області є ДТЕК Дніпровські електромережі. Саме він опікується доставкою електрики в домівки, обслуговуванням електричних мереж регіону та обліком спожитої електроенергії.

Передавати покази краще в останній день кожного місяця (та не пізніше 3-го числа місяця за розрахунковим). Це дозволить сформувати точні обсяги споживання за календарний місяць, а компанії-постачальнику універсальних послуг – рахунки за спожиту електроенергію.

«ДТЕК прагне стати еталоном клієнтоорієнтованості та впроваджує європейські стандарти обслуговування. Для зручності мешканців ми створили прості інструменти передачі показів лічильників за допомогою сайту, месенджерів та телефонного зв’язку. Рекомендуємо передавати дані своєчасно, кожного місяця. Завдяки цьому формуються коректні нарахування в платіжках. В іншому випадку розрахунок відбувається не за фактичним, а за середньомісячним споживанням», – зазначив генеральний директор ДТЕК Дніпровські електромережі Андрій Терещук.

Передати покази можна через зручні канали:

  1. Вебформу на сайті без додаткової реєстрації. У розділі треба обрати район, вказати номер особового рахунку, кількість зон на вашому лічильнику та покази по зонах. Увага! Загальну зону не враховуємо.
  2. Особистий кабінет. Зафіксувавши покази в ньому, ви одразу побачите ваш об’єм споживання. Реєстрацію в особистому кабінеті спрощено.
  3. Голосове меню автоматичної передачі показів. Телефонуйте за номерами +38 (056/066/067/063) 790-99-00 та обирайте кнопку "2". Після дотримуйтесь інструкцій для успішної фіксації показів.
  4. За допомогою чат-ботів у Telegram або Viber. Знайти їх можна за назвою «ДТЕК Дніпровські електромережі» або за QR-кодами:

Telegram

image002.jpg

Viber

image003.jpg

Покрокова інструкція, як користуватися чат-ботом, для передачі показів – у  ВІДЕО.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook