ГоловнаCуспільство

У селищі Дніпровське відновлюють стадіон

У селищі Дніпровське продовжується реконструкція стадіону. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Валентин Резніченко. Там будуть футбольне поле, нові трибуни, сучасне освітлення. А ще – майданчики для занять різними видами спорту.

«Розбудовуємо спортивну інфраструктуру області. У різних куточках Дніпропетровщини перетворюємо занедбані та аварійні майданчики на сучасні арени. Приводимо до ладу і стадіон у селищі Дніпровське. Фактично будуємо його наново»,  зазначив Валентин Резніченко.

Стадіон спорткомплексу «Дніпровець» був чи не найпопулярнішим місцем у селищі, розповідають місцеві. Там займалися спортом і діти, і дорослі. Постійно проходили змагання з футболу та легкої атлетики. Але за півстоліття роботи комплекс застарів.

«На стадіон завжди приходили на пробіжки. І просто подивитися змагання з футболу, баскетболу і волейболу. Дуже чекаємо, коли його знову відкриють», –  сказав місцевий мешканець Ростислав Терещин.

На завершення будівельних робіт із нетерпінням чекає уся громада, додає мешканка Дніпровського Катерина Перлак.

«У селищі є пару спортивних майданчиків з тренажерами. Але вони не пристосовані для занять легкою атлетикою чи іншими видами спорту. Мені доводиться займатися фітнесом у Будинку культури та музичній школі. Але це місця не для спорту», –  поділилась Катерина Перлак.

Підрядники вже звели 3-метрову підпірну стіну, зробили дренажну систему навколо стадіону. Облаштовують плиткою центральний вхід, проводять освітлення.

«Дуже вдячні програмі Президента України «Велике будівництво» та облдержадміністрації. Чекаємо, що незабаром діти та дорослі зможуть тренуватися на оновленому стадіоні»,  сказав директор спорткомплексу «Дніпровець» Володимир Кусий.

Згодом на футбольному полі укладуть штучне покриття. Встановлять трибуни на 400 місць. Облаштують бігові доріжки. А ще – зроблять майданчик для занять баскетболом і волейболом.

 «Новий стадіон стане родзинкою нашого селища. Навіть більше – надбанням цілого району. Постійно спостерігаємо, як просуваються роботи. Із нетерпінням чекаємо завершення будівництва»,  сказав тренер з футболу Іван Лобовко.

Стадіон у Дніпровському осучаснюють за програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook