ГоловнаCуспільство

У Дніпрі відкриється ще один ЦНАП: де саме

Підготовка до відкриття повним ходом. Вже за два тижні у Дніпрі запрацює нове відділення ЦНАПу (центру надання адміністративних послуг). Про це повідомили у пресслужбі Дніпровської міської ради.

Розташовуватиметься воно по вул. Марії Кюрі, 5 (2 поверх). Тут зможуть отримувати послуги тисячі містян щомісяця, – зазначають представники департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур. 

«У нас у місті два центри надання адміністративних послуг: «Правобережний» (що на просп. Д. Яворницького, 75) та «Лівобережний» (просп. Слобожанський, 31-Д). Але ми розуміли, ЦНАП, що у міськраді, дещо перевантажений, і знайшли приміщення у торговому центрі, за прикладом лівобережжя. Тут повністю все сучасне: як ремонт у приміщенні, так і техніка. Крім того, тут є окремі місця для очікування. Відкриються двері для містян вже за два тижні», – розповів секретар Дніпровської міської ради Олександр Санжара. 

Чиновник додав, що транспортна розв’язка біля центру комфортна – кінцева зупинка трамваїв № 1 та № 5. Пряма зупинка низки автобусних маршрутів (№ 101, 146 тощо). А для тих, хто на власному авто, – безкоштовна парковка. 

«Тут жителі міста зможуть отримати 278 адміністративних послуг, таких як реєстрація актів цивільного стану, послуги сервісного центру МВС щодо посвідчень водія, видача електронного цифрового підпису. Ми чекаємо вже з нетерпінням відкриття», – поділилася начальниця управління адміністративних послуг та дозвільних процедур департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради Олена Огієнко.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook