ГоловнаCуспільство

У мерії Дніпра нагадали – завершується приймання заявок на участь у співфінансуванні

Залишилось три тижні. У Дніпрі завершується приймання заявок на співфінансування. Встигнути ще можна – до 31 серпня. В управлінні з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради закликають голів ОСББ поквапитись і не затягувати з поданням, оскільки заявки ще треба перевірити. Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради. 

«Уже подано від ОСББ 102 заявки, а підтверджено – 72. На них місто готово виділити 20 мільйонів гривень. Цьогоріч найпопулярніші подання: на ремонти електромереж, покрівлі та ліфтового обладнання. Також ми бачимо попит на капремонти й утеплення фасадів», – розповів начальник відділу по роботі з проєктами управління з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Владислав Макарець. 

За умовами програми співфінансування об’єднання сплачують за ремонт 25 %, а 75 % коштів надає місто. Максимальна сума ремонтів: на поточні – 200 тисяч гривень, а на капітальні – півтора мільйона. Також Владислав Макарець нагадав, як подавати заявку на співфінансування:

 «Треба перейти на сайт , в особистий кабінет, завантажити протокол загальних зборів та дефектний акт (потрібен при виконанні невеликих поточних ремонтів та деяких видів капітальних), вказати суму проєкту та вид робіт. Прийти за адресою: площа Шевченка, 7 (кабінет 428) для перевірки та підтвердження заявки. За допомогою сайту ще можна відстежувати статистику по районах Дніпра: які найактивніші, а також найпопулярніші види робіт».

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook