ГоловнаCуспільство

200 учасників Університету третього віку танцювали просто неба у парку Шевченка

200 учасників Університету третього віку танцювали просто неба у парку Шевченка

Зранку 11 серпня біля колон парку Шевченка було не пройти – там тренувалися зо дві сотні учасників соціального проєкту «Університет третього віку». Готувались до показового виступу, присвяченому Дню Незалежності України. Показуватимуть вміння у плейстику (оздоровча китайська гімнастика), зумбі та скандинавській ходьбі. Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради. 

Танцювала зумбу й пенсіонерка Лариса Демченко: «Серйозно підходжу до тренувань, бо на виступі треба показати, чого навчилася за декілька років. А ще вона запалює мене, на цілий день я заряджена емоційно та на позитиві! Зумба не дає сильних навантажень на суглоби, що для мого здоров’я важливо».

У парку Шевченка тренування проходять тричі на тиждень: понеділок, середу та п’ятницю о 8:30. До занять ще можна приєднатися, але потрібно бути учасником соціального проєкту «Університет третього віку». 

«Охочі можуть прийти на вул. Старокозацьку, 40-Б та записатися, вказати, який вид спорту їм найцікавіший. Заняття у нас проходять ще у парку Глоби. А відсьогодні у нас тривають генеральні репетиції, де ми зібрали всіх наших учасників-спортсменів», – сказала головна спеціалістка управління з питань розвитку соціального захисту населення департаменту з питань місцевого самоврядування, внутрішньої та інформаційної політики Дніпровської міської ради Маргарита Прядка.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook