ГоловнаCуспільство

У Дніпрі завершується приймання заявок на співфінансування: які ремонти найпопулярніші

У Дніпрі завершується приймання заявок на співфінансування: які ремонти найпопулярніші

Залишилось декілька тижнів до завершення приймання заявок на співфінансування. Представники ОСББ та ЖБК у Дніпрі ще можуть встигнути – до 31 серпня. Сама реалізація проєктів буде вже у 2022 році. В управлінні з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради діляться, що найпопулярніші подання – оновлення електромереж, покрівель і заміна ліфтового обладнання. Про це повідомили в прес-службі Дніпровської міської ради. 

«В одному з ОСББ Дніпра за програмою співфінансування у 12-поверхівці цьогоріч повністю оновили ліфт: замінили всю проводку по шахті, станцію управління кабіни та підйомні механізми», – показав начальник відділу по роботі з проєктами управління з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради Владислав Макарець.

За умовами програми співфінансування об’єднання сплачують за ремонт 25 %, а 75 % коштів надає місто. Щоб подати заявку, треба завантажити в особистому кабінеті сайту протокол загальних зборів та дефектний акт (потрібен при виконанні невеликих поточних ремонтів та деяких видів капітальних), зазначити суму проєкту та вид робіт. Згодом треба прийти за адресою: площа Шевченка, 7 (кабінет 428) для перевірки та підтвердження заявки. Також там консультують голів ОСББ.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook