ГоловнаCуспільство

Конкурси, малюнки та ігри з аніматорами: у Дніпрі пройшов стріт-арт фестиваль «ДОНОР ОЧИМА ДІТЕЙ» (ВІДЕО)

Конкурси, малюнки та ігри з аніматорами: у Дніпрі пройшов стріт-арт фестиваль «ДОНОР ОЧИМА ДІТЕЙ» (ВІДЕО)

На честь святкування 30-річчя Незалежності нашої держави у Дніпрі відбувся фестиваль «ДОНОР ОЧИМА ДІТЕЙ». Ця подія стала не тільки розважальним заходом для дітей і дорослих. ЇЇ основною метою було збереження здорової нації, поширення донорства, підняття престижу донора, збільшення збору донорської плазми для повного забезпечення українських медичних закладів вітчизняними незамінними ліками з плазми, пропаганди здорового способу життя серед дітей та дорослих.

До такої визначної дати в усіх плазмацентрах України с 1 серпня по 7 вересня проходить донорський марафон «ДОНОРСТВО – ЦЕ НЕЗАЛЕЖНІСТЬ» і кожне місто обрало свій формат свята.

В рамках цього марафону донорський центр Biopharma Plasma Дніпро вперше в Дніпрі провів дитячий стріт-арт фестиваль «ДОНОР ОЧИМА ДІТЕЙ», що об’єднав творчу малечу багатьох напрямків. Про це розповіла Ірина Кільчинська, керівник плазмацентра Біофарма Плазма Дніпро.

За її словами, основна мета заходу – пропаганда донорства, здорового способу життя та формування позитивного іміджу донора у підростаючого покоління.

«Незалежна Україна не може бути без активізації та популяризації донорського руху. Чим більше донорів в нашій країні, тим більше буде заготовлено плазми, і виготовлено незамінних лікарських препаратів, якими ми зможемо забезпечити не тільки лікарні нашого міста, а й України в цілому», - вважає Ірина Кільчинська.

Читайте новини МОСТ-Дніпро у соціальній мережі Facebook